Proud Mary Pub

Proud Mary er en deilig blanding av Irsk og Engelsk Pub – og gir den trivelige stemningen du vil forvente av de nevnte! Lokalene finner du på Skagenkaien midt i Stavanger og er de perfekte rammene for et godt julebord.

Holder du julebord på Proud Mary Pub er det mulighet for livemusikk og egen dj!

Big wheel keep on turnin´

Mary har gjort et samarbeid med Café Sting i Stavanger. Maten kan variere ut ifra hva dere foretrekker, men vi har satt opp en egen juletallerken for anledningen.

Under disse Covid-19-tider har vi en kapasitet på 65 sitteplasser, men vi kan være fleksible dersom dere er noen hoder ekstra. Ta kontakt så vinner vi en løsning som passer for alle.

Du finner Proud Mary Pub, Stavanger her:
Skagenkaien 6, 4006 Stavanger

Les mer, og følg Rabalder Bar her:
Facebook
Instagram

Nøkkelinformasjon


Kontakt oss for et uforpliktende tilbud
stavanger@proudmarypub.com

ID: 20år
Åpningstider: alle dager 11:00-00:30

Info om venuet

Wifi

På bryggekaien midt i Stavanger

1 etg.

DJ

Røykemulighet på uteservering

Info om venuet

Wifi

På bryggekaien midt i Stavanger

1 etg.

DJ

Røykemulighet på uteservering

Vi tilbyder følgende pakker

Julelunsj/brunsj

290.- pr. person

  • Julesylte, kalve tunge, røkt & honningglasert skinke og okseterrine med varme krydder
  • Lun leverpostei med bacon
  • Gravlaks og røykelaks
  • Varierte hjemmelagde sild og silde salater
  • Eggerøre, potetsalat, grønnsalat og rødkål
  • Grov sennep, rømme, majones, rødløk og smør
  • Flatbrød, rugbrød og landbrød

Julebuffet

440,- pr. person

  • Pinnekjøtt fra Rogaland med kålrotsstappe, kokte poteter og pinnefett
  • Ovnsbakt svineribbe med medisterkaker, pølser, rødkål, rotfrukter og brun saus
  • Riskrem med rørte norske jordbær og nøtte-crumble eller Karamellpudding med luftig krem

Juletapas

445,- pr. person

  • Jule Chacruterie med fenalår, spekeskinke, tørket fiken og salte mandler
  • Røykt ørret med kremost med dill, rødløk, pepperrot
  • Langtidsbakt lammerull med syrlig rødkål og eple
  • Brie med honning, nøtter og tørket frukt
  • Kylling confite med rosmarin, stekt løk og chilli
  • Helstekt svinenakke med fennikel og sitron, bakte rotfrukter, potet, svinesjy med portvin og brent pepper
  • Lun okse terrine med julekrydder, grov sennep og syrlig pære
  • Vintersalat Rogaland med hjertesalat, grønnkål, syrlig eple og valnøtter
  • Kremet potetsalat med bacon, syltet rødløk og persille
  • Fennikel og selleri crudite med appelsin og pistasjnøtter
  • Andelår og chevre med hjertesalat, tørket tranebær og dansk karse
  • Focaccia og diverse dressinger
Send forespørsel nå

Oj, vi kan se at du bruker en ad-blocker!

Julebordibyen fungerer best hvis du slår av din ad-blocker.
Men ingen fare, vi viser ingen unødvendig reklame av den grunn.