Vi ser frem til å høre fra deg!

Julebordibyen.no eies av REKOM Norge AS, som har mange års erfaring med å drive barer og nattklubber. Vi har også lang erfaring med å arrangere private events og julebord, og du får derfor alltid profesjonell hjelp 🙂

Vi sitter klar til å besvare dine spørsmål, og finne en løsning for deg og ditt selskap. Du er alltid velkommen til å få et uforpliktende tilbud når du kontakter oss.

Kontakt oss

Klikk på linken under og fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.

Julebordibyen 2021

Du kan lese mer om barene ved å velge by på kartet på hovedsiden.

Nightlife Professionals

Helt siden REKOM ble grunnlagt i 2007 har vi satt barene og nattklubbene våre på kartet. I dag driver vi over 120 barer, puber og nattklubber i Danmark, Norge og Finland – og det er flere på vei. Hovedkontoret vårt ligger sentralt i København, og vi har fem andre administrative kontorer i resten av de nordiske landene.

Hos REKOM er vi fokusert på mennesker, resultater, og konstant utvikling. Vi har en klar ambisjon om å alltid være et skritt foran. Det er ikke så vanskelig når vi er mer enn 3000 engasjerte medarbeidere som arbeider med nøye planlagte barkonsepter, og vi alle er opptatt av å bringe atmosfære og sjel til det skandinaviske nattelivet. Kombinert med mer enn 20 års kunnskap og erfaring fra utelivsbransjen, taler resultatet for seg selv: Mer enn 10 millioner gjester besøker barene, pubene og nattklubbene hvert eneste år – og det er vi stolte av!


Les mer om REKOM Group her

Oj, vi kan se at du bruker en ad-blocker!

Julebordibyen fungerer best hvis du slår av din ad-blocker.
Men ingen fare, vi viser ingen unødvendig reklame av den grunn.