John’s

Johns Bar tar imot store og små selskap. Her kan du invitere til en hyggelig kveld midt i Oslo sentrum.

Selskap og arrangement
Johns Bar tar imot store og små selskap. Glade minner til god musikk som synger ut av høyttalerne, alt fra Bon Jovi og AC/DC til Krasafaren steinbu og din mammas Grand Prix favoritter.

Møteplassen for å oppleve det ultimate med en natt i Tigerstaden, dans på bardisken og god stemning. Vi er norges mest populære after-ski bar, uten skibakke i nærheten.

Nøkkelinformasjon


Info om venuet

Wifi

1 etasje

Dansegulv

Musik hele natten

Info om venuet

Wifi

1 etasje

Dansegulv

Musik hele natten

Vi tilbyder følgende pakker

Startermeny

299,- pr. person

Menuen
  • Gravet elg, med tyttebærkrem og syltet sopp
  • Stortorvets røkelaks med eggerøre og rugbrød
  • Spekemat med fenalår, tørket mørpølse, rømme og flatbrød
  • Lun dansk leverpostei
  • Juletallerken med ribbe fra Strøm-Larsen, medisterkaker, Vossakorv, rødkål, eple, sviske og julesaus
  • Ovnsbakte poteter med olje og urter
  • Riskrem med rød saus og ristede mandler

Favoritmeny

499,- pr. person

  • Gravet elg, med tyttebærkrem og syltet sopp
  • Stortorvets røkelaks med eggerøre og rugbrød
  • Lagret rakørret fra Haadem fisk i Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill
  • Spekemat med fenalår, tørket mørpølse, rømme og flatbrød
  • Lun dansk leverpostei
  • Juletallerken med ribbe fra Strøm-Larsen, medisterkaker, Vossakorv, rødkål, eple, sviske og julesaus
  • Urøkt pinnekjøtt fra Pers kjøkken servert med kålrotstappe og sjy (m)
  • Pannestekt juletorsk med sellerirotpure, rotgrønnsaker og rødvinssaus (m)
  • Ovnsbakte poteter med olje og urter
  • Crème Brûllée med sesongens norske bær (m)
  • Riskrem med rød saus og ristede mandler (m, n)

Luksusmeny

749,- pr. person

  • Gravet elg, med tyttebærkrem og syltet sopp
  • Stortorvets røkelaks med eggerøre og rugbrød
  • Lagret rakørret fra Haadem fisk i Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill
  • Spekemat med fenalår, tørket mørpølse, rømme og flatbrød
  • Lun dansk leverpostei
  • Dagens utvalg av skalldyr med blant annet sjøkreps
  • Juletallerken med ribbe fra Strøm-Larsen, medisterkaker, Vossakorv, rødkål, eple, sviske og julesaus
  • Urøkt pinnekjøtt fra Pers kjøkken servert med kålrotstappe og sjy
  • Pannestekt juletorsk
  • Entrecote av reinsdyr
  • Ovnsbakte poteter med olje og urter
  • Sellerirotpure, rotgrønnsaker og rødvinssaus
  • Riskrem med rød saus og ristede mandler
  • Crème Brûllée med sesongens norske bær
  • Mørk sjokoladekake med vaniljeis
Book nu

Oj, vi kan se at du bruker en ad-blocker!

Julebordibyen fungerer best hvis du slår av din ad-blocker.
Men ingen fare, vi viser ingen unødvendig reklame av den grunn.